La Fundació La Marató de TV3 va dedicar l’edició 2013 a les malalties neurodegeneratives. Gràcies a totes les donacions altruistes, es van aconseguir destinar 11.220.828,94 € a 44 dels 187 projectes de recerca científica que s’hi van presentar. Els van avaluar 96 científics d’àmbit internacional especialistes en aquesta matèria en funció de la seva qualitat, metodologia i rellevància, i un dels escollits fou el liderat per la Dra. Katrin Beyer i en col·laboració amb IVECAT, amb un objectiu clar: “Identificació de signatures biològiques específiques a partir de mostres de plasma per al diagnòstic diferencial de la demència amb cossos de Lewy”.

En el marc de Visita la recerca de La Marató, el passat 20 d’abril l’Ana Gámez Valero va explicar el projecte, que és alhora la seva tesi doctoral, a un grup de persones interessades en saber què s’investiga i com evolucionen els diagnòstics i tractaments a malalties neurodegeneratives gràcies al finançament de La Marató de TV3 per la recerca científica.

Moltes gràcies per les donacions i l’interès! Esperem que la visita fos interessant i profitosa, nosaltres vam estar encantades d’ensenyar-vos la recerca que duem a terme a Can Ruti gràcies a les vostres aportacions.

Pots visitar la recerca que es financia gràcies a La Marató de TV3 i que es realitza a Can Ruti i als diferents centres d’investigació de Catalunya reservant aquí.

Visita Marató TV3

Advertisements